Більш ніж 17 тисяч гривень міська рада виділить на нові категорії пільговиків

24 Січня 2016, 17:50
1745 Джерело: procherk.info

Більше 50 тисяч лучан користуються пільгами на безплатний проїзд в громадському електротранспорті обласного центру. Окрім цієї категорії, якій передбачені соціальні гарантії від держави згідно із законами України, місцеві органи самоврядування додали ще дві категорії, – повідомляє інформаційне агентсво Волинські Новини. 

Згідно з інформацією на офіційному сайті Луцької міської ради, з метою соціального захисту сімей, які прибули зі східних областей України, та сімей, які виїхали з території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь на тимчасове перебування до Луцька по 31 травня 2016 року, зокрема 87 школярів забезпечили безкоштовним проїздом у тролейбусах. Для міського бюджету це вартуватиме 17,4 тисячі гривень.

Також надавати посвідчення для безкоштовного проїзду в автобусах на міських маршрутах будуть індивідуально незахищеним верствам населення.

Щодо останнього пункту, заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко під час останнього засідання виконавчого комітету роз’яснив:

«Пільги на проїзд даватимуться й мало захищеним верствам населення, які не підпадають під категорію пільговиків, але мають серйозні проблеми зі здоров’ям. Також передбачили надати пільговий проїзд й двом нашим студентам-сиротам. Ці пільги даються індивідуально, по кожному окремому випадку питання розглядають соціальні працівники».

Окрім того, посадовець додав, що сьогодні в Луцьку є 51 тисяча пільговиків, втім, запевняє, що реально потребують допомоги лише 15 тисяч містян.

Зауважимо, що для того, щоб забезпечити пільгове перевезення лучан у 2016 році, необхідно близько 42 мільйонів гривень. З цього приводу в Луцькраді сказали, що обов’язок на міський бюджет поклали непосильний.

Коментарі
24 Січня 2016, 20:02
пусть платят все кроме инвалидов и те кто воевал в великой отеч. войне, , а остальных нужно проверить почему они все такие калики? и почему они ходят платят врачам что б они им сделали инвалидность или группу ... я очень много чего знаю, давайте начнём всех обследовать а не выдавать липовые справки по инвалидности вот тогда и не нужно будит тратить много денег с бюджета
24 Січня 2016, 21:29
Насправді платять лікарям щоб пересуватись по місту безкоштовно!?
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024