У Луцькраді сусідам скандального нічного клубу «дозволили» спати

11 Грудня 2017, 18:35
Жителі горе-будинку на прийомі у Григорія Пустовіта 4784
Жителі горе-будинку на прийомі у Григорія Пустовіта

Жителі будинку, на першому поверсі якого знаходиться заклад «Big Room», звернулися з проблемою до секретаря міськради Григорія Пустовіта, а той перенаправив лист до свого профільного заступника.

Виконуючий обов’язки міського голови вислухав жителів будинку на проспекті Відродження, 55. Вони розповіли про те, що у клубі, який у народі називають «Шайбою», постійно перевищують допустимий рівень гучності музики, а біля самого закладу, попід їх вікнами, відвідувачі влаштовують «перфоманси» у вигляді постійних бійок.

Окрім того, мешканці поскаржилися, що «завдяки» тим, хто відпочиває у клубі, територія навколо будинку постійно всіяна недопалками, шприцами й навіть використаними презервативами.

Окрім того, люди уже організовували збори тамтешніх мешканців, на яких висловлювали свої претензії власнику клубу Олександру Борисюку.

«Однак той і надалі хоче працювати у нічний час, аби відбити вкладені у заклад кошти. А активістам пообіцяв переламати руки та ноги», - розповіла одна із учасниць зборів Віра Візнюк.

Разом з тим, Пустовіту вказали на те, що режим роботи міськвиконком на початку 2017-го року ухвалював для зовсім іншого закладу («Колізею») та зовсім іншого власника – підприємця Максима Скорохода. Також міськраді надали протокол зборів мешканців та їх підписи за закриття горе-клубу. Днями жителі будинку сформували й петицію на сайті ЄСМП.

Секретар міськради пообіцяв пере направити лист-звернення громадян профільному заступнику міського голови Олександру Рачкову. «Якщо усі ці факти підтвердяться, уже на наступне засідання виконкому ми можемо формувати якийсь проект рішення», - сказав Григорій Пустовіт. На запитання, що ж людям уже зараз робити із безсонними ночами, він сказав «Спіть» та пояснив людям, що повинен дотримуватися процедури вирішення таких питань.

Утім, візитом до чиновника люди залишилися не зовсім задоволені. Тепер вони стежитимуть, чи буде якась реакція на їхню проблему від чиновників та членів міськвиконкому.

Звернення громадян до міської влади з проблемою нічного клубу
Звернення громадян до міської влади з проблемою нічного клубу

Лучани просять обмежити режим роботи скандального закладу
Лучани просять обмежити режим роботи скандального закладу

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром