Двоє луцьких полісменів отримали кваліфікації від канадських поліцейських

24 Січня 2016, 15:36
1960 Джерело: npu.gov.ua

Перші 16 молодих керівників патрульної поліції України та 5 учасників проекту отримали сертифікати про підвищення кваліфікації від канадських поліцейських.

Навчання проходило 18-22 січня 2016 року в Києві в рамках проекту Уряду Канади «Сприяння реформі патрульної поліції в Україні» за підтримки консультативної місії Європейського Союзу (EUAM), – повідомляє прес-служба Національної поліції України. 

Курси пройшли також начальник Управління патрульної поліції у місті Луцьку Антон Цюцюра та заступник командира батальйону Сергій Мерчук, – пише патрульна поліція Луцька.

Програма інтерактивного курсу для керівного складу патрульної поліції була розроблена з урахуванням особливостей ситуації в Україні і нагальних проблем, з якими стикається керівництво патрульної поліції.

Українські поліцейські вивчали стратегічне планування, керування змінами, виклики лідерства та його етичні принципи, систему прийняття рішень, засновану на лідерстві, комплексні стратегічні комунікації тощо.

За результатами курсу лідерської підготовки Надзвичайний і Повноважний посол Канади в Україні Роман Ващук вручив шефам патрульної поліції та учасникам проекти «Лицарі честі» сертифікати про проходження курсу.

«Надзвичайно важливо, аби було якомога більше подібних знакових подій. Особливо під час процесу формування поліції. Ми дуже раді бути причетними до цих змін та  підтримати вас на цьому шляху», – наголосив Роман Ващук.

По завершенні першого модуля курсу лідерської підготовки офіцери поліції Канади та країн Європейського Союзу будуть направлені в регіони, щоб у якості радників забезпечувати подальше підвищення професійного рівня керівників української патрульної поліції.

Вже наступного тижня (з 25 по 29 січня) у Києві пройде другий модуль курсу лідерської підготовки. У ньому візьмуть участь 19 молодих керівників з патрульної поліції та 6 поліцейських з проекту «Лицарі честі».

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром