Перевірятимуть авто і пішоходів: головний поліцейський Волині записав звернення

24 Лютого 2022, 13:02
Юрій Крошко 641
Юрій Крошко

Головний поліцейський Юрій Крошко звернувся до громадян та поінформував, як працює поліція Волині в умовах воєнного стану.

За його словами, з самого ранку всі поліцейські підрозділи підняті по тривозі і перебувають на службі. Звернення опублікували на фейсбук-сторінці поліції Волинської області.

«Більше частина поліції – на вулицях, поруч з вами. Усі поліцейські озброєні. Сьогодні головне завдання поліції – це охорона громадського порядку, майна людей і установ, регулювання дорожнього руху», – сказав він.

За словами Юрія Крошка, на дорогах проводитимуть більш часі огляди осіб і транспортних засобів, тож є прохання ставитись до цього з розумінням, мати при собі необхідні документи.

«Поліція працює і з метою виявлення осіб, які можуть намагатися дестабілізувати обстановку в області. Наразі таких фактів немає. Але всі новини з чатів, соцмереж потрібно ретельно аналізувати, перевіряти і не вірити їм одразу на 100 відсотків. Фейкові новини розповсюджуються в геометричній прогресії. Тому читаємо інформацію на офіційних сайтах органів державної влади, правоохоронних органів», – резюмував Юрій Крошко.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром