Відбулося перше засідання Жіночого клубу

24 Січня 2016, 10:05
1931 Джерело: volynpost.com

50 найактивніших лучанок зустрілися вперше, аби познайомитися та скласти враження одна про одну.

Для цього організаторки клубу Тетяна Карпів таБогдана Стельмах запропонували просту і зручну схему – представитись, коротко описати сферу своєї діяльності, захоплення та життєве кредо, – повідомляє Волинь Post.

Перше засідання Жіночого клубу відбулося у суботу, 23 січня.

Цікаво, що тут зібралися представниці досить різноманітних професій, які мають жагуче бажання щось змінювати у своєму житті і допомагати іншим. А це і судді, і держслужбовці, бухгалтера, громадські діячки, студенти і викладачки, психологи, бібліотекарки, лікарки та депутатки.

Серед захоплень активних волинянок особливо вирізняється любов до читання та мандрівки до лісу, Україною, іншими країнами. А ще дехто серед них полюбляє займатись хоровим співом, йогою, писати вірші, глядіти дітей та онуків.

Аби продуктивніше відбувалась подальша робота та співпраця між учасницями Жіночого клубу, голова ГО «Гендерний центр » Оксана Ярош запропонувала всім розділитись на три групи по напрямкам: «Політика», «Культура» та «Економіка».

Як виявилось, найбільше учасниць опинилось у групі «Культура». У «політиків» найдовше велась дискусія та обговорення своїх пропозицій і можливостей щодо впровадження ефективних змін у суспільстві. А найменша кількість бажаючих виявилось у групі «Економіка».


1



1

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром