Бійцям на схід повезли вишиті позивні

23 Січня 2016, 14:23
1984

Волонтери центру «Серце патріота» вирушили у зону АТО з благодійною допомогою, серед якої чоботи-«дутіки», теплі речі, балаклави, продукти харчування, а також дитячі малюнками та вишиті позивні.

Гостинці бійцям на передову повезли у п’ятницю, 22 січня у День Соборності України, повідомляє прес-служба організації.

У зону збройного конфлікту також доставлять автомобільні акумулятори, двигун до машини «швидкої допомоги», канцелярський папір.  

За словами керівника «Серця патріота», депутата Луцької міської ради Сергія Балицького, цього разу мікроавтобус з благодійним вантажем їхатиме до бійців, які служать у 14-тій танковій бригаді ОМБР (Єлизаветовка), 20-му окремому батальйоні 93 ОМБР (Успенка), 58-ій бригаді (Очеретне), 24-му окремому штурмовому батальйоні (під Горлівкою) Донецької області та 128-ій бригаді (Сєвєродонецьк) Луганської області.

 «Серце патріота» постійно співпрацює з батьками воїнів АТО. Традиційно і цього разу волонтери передають від рідних та близьких адресні посилки.

Волонтер «Серце патріота» Сергій Добродомов каже, що зараз у зоні АТО серед військових багато хворих на ГРВІ. А тому бійці просять привезти для них  народні вітаміни – малинове, смородинове варення, мед, часник та цибулю. Сергій Балицький зазначає, що кожного разу збирати допомогу для військових стає важче, а їхні потреби якраз навпаки – не зменшуються.

Благодійний вантаж цього разу допомогли сформувати: лучанка Ольга Калапуша, ТМ «Рута», ПАТ «Теремно Хліб» (керівник – Андрій Тищенко), «Волинські солодощі», депутат Луцької міської ради Юрій Безпятко, «Луцькпласт», магазин «Комп’ютерний всесвіт», ТзОВ «Забіяка», «Євросервіс» (керівник – Гаврук Ігор), кафе «Фарт». Пальне на рейс забезпечив депутат Волинської обласної ради Олександр Омельчук.











 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром