Аваков нагородив луцького «нескореного»

09 Грудня 2017, 13:14
Аваков і Князєв вітають учасників «Ігор» 2798
Аваков і Князєв вітають учасників «Ігор»

У Києві керівники Міністерства внутрішніх справ і Національної поліції відзначили учасників «Ігор нескорених», на яких лучанин виборов першу в історії України медаль.

Про це повідомила прес-служба Нацполіції на офіційному сайті ГУНП.

У п'ятницю, 8 грудня, Арсен Аваков, його заступники – Сергій Яровий і Вадим Троян, а також головний поліцейський країни – Сергій Князєв – нагородили відомчою відзнакою учасників «Ігор нескорених», які проходили у Торонто. 

Нагадаємо, наша країна вперше взяла участь у таких міжнародних спортивних змаганнях на початку осені у Канаді.  

Першу в історії медаль на міжнародних «Іграх нескорених» завоював для України поліцейський з обласного центру Волині: у ніч на 25 вересня офіцер Національної поліції Сергій Торчинський з Луцька здобув бронзову медаль у змаганнях зі штовхання ядра. Всього ж збірна України привезла 14 нагород: 8 золотих, 4 срібних та 2 бронзові медалі, і виборола друге місце.

Арсен Аваков заявив, що пишається співвітчизниками, які, незважаючи на отримані поранення, знайшли в собі сили повернутися до строю й перемогти у запеклій боротьбі.

«Кожен з них – сила та нескореність України!», – підкреслив міністр. 

Сергій Князєв, в свою чергу, зазначив, що такі співробітники Нацполіції, як Сергій Торчинський, доводять усій країні, що неможливого – не існує.

«Ви наше обличчя, і ми дякуємо вам, що ви відкрили світу Україну», – додав він.

 

Читайте також: Лучанин, який завоював першу в історії медаль на «Іграх нескорених», отримав орден

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром