Львівська: показали знищений часом шкільний спортмайданчик

08 Грудня 2017, 17:30
Шкільний спортмайданчик 2900
Шкільний спортмайданчик

Десятиліття тому на біговій доріжці у луцькій школі №2  білою фарбою було виділено слова «старт» і «фініш». Здавати нормативи на уроках фізкультури на подвір'ї для учнів було звично і зручно. 

Сьогодні доріжку не розгледіти у бур'янах. Світлину зі станом спортмайданчика на задньому дворі школи оприлюднила у Facebook лучанка Віталіна Веремчук. Жінка вирішила прогулятися з дитиною подвір'ям однієї з найстаріших луцьких шкіл, ученицею якої була сама.

За її словами, нині на майданчику у жахливому стані не тільки доріжка. Коріння дерев понищило покриття, яке було на території, а металеві бруси вже кілька років ніхто не фарбував. На фото видно, що огорожа теж потребує ремонту.

«Тепер двір радше нагадує пасовище. Певне, невесела ситуація із фізичним вихованням зараз у школах... Та й взагалі, порослі зіллям доріжки, порепаний від коріння дерев асфальт, давно не фарбоване залізяччя, що колись було спортивним майданчиком, обдерті стіни, вікна закриті фанерою та купа битого скла змушують багато про що задуматись. Головне, що центральний вхід до школи викладено новою бруківкою... Хто ж нині заглядає у внутрішній двір?», – ідеться у дописі. 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром