«Легіон-Університет» із юними гравчинями в складі поступився у Львові

12 Лютого 2022, 13:11
«Легіон-Університет» із юними гравчинями в складі поступився у Львові 527
«Легіон-Університет» із юними гравчинями в складі поступився у Львові

У поєдинку сьомого туру чемпіонату України луцький «Легіон-Університет» на виїзді зустрічався з «Новим Львовом».

Через завантаженість домашньої арени господарок цей матч, що мав відбутися ще наприкінці січня, провели 10 лютого.

«Легіонерки» активно розпочали поєдинок, але рахунок відкрили саме львів’янки, голом від Катерини Іванович на 3 хв Далі гра довгий час була схожа на гойдалки: «Легіон-Університет» створював моменти завдяки контролю м’яча, а «Новий Львів» відповідав контратаками.

Хороший шанс відзначитися після виходу віч-на-віч із воротарем мала Чернюк. Одну з атак, яка могла завершитися успіхом, львівська футзалістка зупинила брудним фолом. Усе ж несподівано для лучанок, під кінець першого тайму, клуб зі Львова забив двічі. 

За три хвилини до перерви основна воротарка «Легіону» Яна Ярмольська зазнала пошкодження. На заміну вийшла дублерка Надія Матвійчук. Для 15-річної футзалістки – це дебютна гра в чемпіонаті за першу команду клубу.

Ще одна приємна подія – забитий м’яч іншої 15-річної футзалістки Владислави Денисюк. Дівчина вже вдруге відзначилася на рівні чемпіонату України. Вона та Юлія Худякова запресингували розігруючу гравчиню суперниць, змусивши її помилитися. Після цих дій шлях до воріт був відкритим і залишалося лише пробити повз воротарки, що і зробила Денисюк – 3:1.

У другому таймі команди обмінялися реалізованими пенальті. За лучанок забила Марія Кучко, якій також 15 років. Свої моменти не використали Худякова, Чернюк та Юлія Сардачук. Натомість команда пропустила вп’яте.

У підсумку «Новий Львів» перемагає. Це перша перемога львівського клубу в сезоні та перша з часів заснування.

 

«Задоволені перемогою, адже дуже старанно готувалися до цієї гри. Сама гра –  емоційна та динамічна. Були й помилки, і пропущені голи. Тим не менш, здобули три очки. Це історична перемога для нашого клубу! Символічно, що перша перемога ще й сталася на домашній арені. Для нас це надасть ще більше мотивації, щоби працювати далі», – прокоментувала Катерина Іванович, капітанка «Новий Львів». 

За підсумками семи турів «Легіон-Університет» зі 6 очками посідає п’яте місце турнірної таблиці. На четвертій сходинці розташувався колектив «ДЮСШ №1-Збірна м. Хмельницького», який теж має 6 очок та ліпшу різницю м’ячів.

13 лютого «легіонерок» чекає «волинське дербі» – зустріч із володимирським «Ладомиром».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром