Битва за «місце під Южним»: у Луцьку відбудеться волейбольне «дербі»

06 Грудня 2017, 17:59
Богуслав Галицький спробує як слід налаштувати підопічних на принципове протистояння 2733
Богуслав Галицький спробує як слід налаштувати підопічних на принципове протистояння

Уже 8-9 грудня дівчата з «Волині-Університету» зіграють проти принципових суперниць з тернопільської «Галичанки».

Протистояння скоріше можна назвати битвою за чемпіонство у реальному світі, адже южненський «Хімік», який в останньому турі «перетнув кордон» півсотні перемог поспіль у жіночій Суперлізі, перебуває в елітному дивізіоні українського волейболу десь на рівні іншої галактики. Утім, не потрібно забувати, що якраз «Галичанка» – одна з двох команд, які зуміли відібрати у чемпіонок країни бодай один заліковий пункт під час нинішньої першості.

При цьому, навряд чи героїзм тернополянок у протистоянні з «інопланетними» опонентками матиме велике значення у луцьких іграх. Хід команди Богуслава Галицького можна вважати ідеальним, забравши дві невдачі у поєдинках з чинними переможницями Суперліги. А під час останніх ігор проти київського «Фаворита» дівчата добряче «розім’ялися», лише двічі випустивши суперниць за межі десяти очок за партію.

Гості майбутнього протистояння, у свою чергу, минулого туру провели напружені протистояння з вінницьким «Білозгаром», у останньому з яких поступилися на домашньому паркеті. Власне, саме після цієї поразки «Галичанки» луцькі волейболістки знову знаходяться на чистій другій позиції у турнірній таблиці.

Протягом буднів майданчик обласної ДЮСШ не втратив статусу фортеці – дівчата 2004-го року народження під керівництвом Олени Алєксєєвої виграли усі п’ять поєдинків чергового етапу «Дитячої ліги». Тож 8 грудня о 17:00 та 9 грудня о 12:00 уболівальники чекатимуть від «Волині-Університету» лише перемог у західноукраїнському волейбольному дербі. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром