Соборності: в одному з будинків досі холодно

22 Січня 2016, 11:52
2078 Джерело: zib.com.ua

Мешканці об’єднання співвласників багатоквартирних будинків  «Соборний», що на вулиці Соборності, 28, скаржаться на теплопостачання та роботу КП «Луцьктепло».

Про це стало відомо у четвер, 21 січня, під час наради Луцького міського голови з керівниками ОСББ міста щодо ситуації у сфері житлово-комунальних послуг.

Надія Шелепіна, голова ОСББ «Соборний», стверджує, що тепло у будинку запустили 14 жовтня, проте, воно так і з’явилося.

Голова ОСББ писала чотири листи до «Луцьктепло», вимагаючи пояснення, проте, отримувала лише «відписки». Мешканці також викликали три комісії з представниками котельні.

«Поки розмовляю з представником «Луцьктепло», на котельні включають напір. Тиск,відповідно, піднімається, і у будинку з’являється тепло. Але як вони поїхали – тепла знову не стало. Нема гарячої води,телефоную у міську раду, відповідають: «Винен голова ОСББ». Коли дізнаються, що це я голова ОСББ, кажуть, що винне ЖКГ №8», – скаржиться Надія Шелепіна.

Через численні проблеми, які виникають через неналежну роботу підприємства, мешканці будинку на вулиці Соборності, 28 вимагають зустрічі з адміністрацією «Луцьктепло» за участі мера міста.

Нагадаємо, чому дворові дороги на проспекті Соборності ремонтують вибірково.

Читайте також, як жителі будинку № 28 проспекті Соборності власними силами зробили справжній квітково-розважальний майданчик.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром