Волонтери вторгували 15 тисяч гривень на благодійному концерті

22 Січня 2016, 11:17
1982

Понад 30 літрів волонтерської куті, понад 15 тисяч гривень та дуже багато позитивних емоцій стали результатом благодійного концерту.

Про підсумки благодійного концерту розповіли артистка Тетяна Ціхоцька, координатори проекту МдС Руслан Теліпський та Неоніла Головатська під час прес-конференції у середу, 21 січня.

20 січня у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбувся ще один додатковий благодійний концерт до традиційного грандіозного різдвяного шоу «Коляда з Тетяною Ціхоцькою».

Співорганізаторами заходу виступили координатори та волонтери проекту «Меценати для солдата».

Насамперед, представники «Меценатів для солдата» подякували Тетяні Ціхоцькій за проведення додаткового благодійного концерту, вручили їй квіти та подяку.

Потому вони висловили вдячність усім, хто долучився до заходу та всіляко допомагав, а це: боєць Руслан Кашаюк, який намалював кілька портретів волонтерів та Тетяни Ціхоцької; вихованці Липлянської спеціальної школи-інтернату, які надали для продажу свої картини; Волинський обласний координаційний центр допомоги учасникам АТО; дружини бійців та волонтерки, які готували кутю та надали вироби ручної роботи; «Самооборона Волині», представники якої забезпечили належну охорону громадського порядку; БФ «Надія – діти України»; етноресторан «Панич»; меценати, які сформували так званий «кошик-коляду» з продуктів харчування (ТМ «Кічкарівка», ТМ Дмитрук, ТМ «Макарелла»); «Квіткова галерея»; дизайн-студія «Тенета»; піцерія Соло, що надала смачні піци для волонтерів та артистів; директор театру Анатолій Глива, який запросив волонтерів безкоштовно відвідати кілька вистав.

Слова вдячності висловили усім волонтерам, громадським діячам та відвідувачам концертів Тетяни Ціхоцької, які долучились до благородної справи.

Так, від реалізації квитків та продажу різноманітних виробів і куті було отримано понад 15 тисяч гривень. За підрахунками волонтерів, було реалізовано понад 30 літрів різних видів куті.

Варто відзначити, що кілька десятків квитків викупили для сімей з так званої критичної групи, в яких бійці загинули, поранені чи перебувають у полоні. Самих бійців також на концерті було близько ста.

Насамкінець, Руслан Теліпський поінформував, які нові проекти існують для бійців. Волонтер розробив серію поштівок (4 штуки), які вже зараз можна придбати в юнацькій бібліотеці (п-т Волі, 2) за 10 гривень (виручені кошти підуть для розвитку проекту, а родини бійців отримають набори поштівок у подарунок).

Також бійці матимуть змогу відвідувати заняття з шахів у клубі «Біла тура» (вул. Будівельників, 11), чому посприяв президент Волинської шахової федерації Володимир Вдовенко. Волонтери започатковують передплату дитячих журналів для діток бійців АТО. Також уже цього тижня розпочнуть формувати продуктові набори для бійців і їхніх сімей.

«До проекту «Меценати для солдата» можуть долучатись усі охочі, адже наша допомога бійцям в тилу – неоціненна», - сказав Руслан Теліпський.

Телефон координаторів: 050-973-44-84.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром