Луцький баскетболіст провів майстер-клас для дітей

06 Грудня 2017, 14:45
17-річний гравець Суперліги розповів дітям про початок своєї баскетбольної кар'єри 2991
17-річний гравець Суперліги розповів дітям про початок своєї баскетбольної кар'єри

Вихованець «Волиньбаскета» та гравець «Черкаських мавп» Максим Дейна подарував години безцінної практики та спілкування юним спортсменам.

Владний голос керманича дітей, що тренуються у баскетбольній групі луцької КДЮСШ №1, Сергія Смітюха, швиденько пояснив юнакам, що тренувальні вправи їм показуватиме професійний колега та учасник чемпіонатів світу та Європи зі стрітболу. Тож протягом усього вечора діти уважно слухали Максима, який ще сам декілька років тому був на їхньому місці та займався у цьому ж залі.

Діти уважно стежили за тим, як виконує вправи старший колега
Діти уважно стежили за тим, як виконує вправи старший колега

 

Під час незвичного тренування баскетболіст «Черкаських мавп» спробував себе у ролі арбітра, а потім і сам взяв участь у своєрідному спарингу юних колег. Деякі діти здивували своєю сміливістю, адже намагалися навіть завадити під власним щитом двометровому велетню. А взагалі, як зізнався Максим Дейна після тренування, таке проведення часу стало для нього справжнім релаксом.

1
Гравець юнацьких збірних України з баскетболу та стрітболу подарував дітям омріяну форму національної команди
Гравець юнацьких збірних України з баскетболу та стрітболу подарував дітям омріяну форму національної команди

 

Крім того, екс-гравець «Волиньбаскета» провів для дітей своєрідний конкурс, під час якого кожен міг спробувати результативно завершити прохід під щит з-під його опіки. Переможці отримали від Максима у подарунок його майки збірної України. А на завершення у тісному спортивному колі кожен міг задати запитання старшому колезі. Той, у свою чергу, наголошував – дітям треба постійно та старанно тренуватися, аби досягти успіху в баскетболі.

Більше моментів з майстер-класу дивіться у нашій фотогалереї.

                                                                                 

Дмитро КУЗНЕЦОВ

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром