Біля Центрального ринку облаштовують платну парковку

10 Лютого 2022, 09:51
Біля Центрального ринку облаштовують платну парковку 475
Біля Центрального ринку облаштовують платну парковку

У Луцьку поряд із Центральним ринком на вулиці Глушець, 1 триває облаштування комунального паркувального майданчика. 9 лютого на території встановили дорожні знаки про платну стоянку

Про це розповів директор комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» Олег Бахтай, пише «Суспільне».

Стоянка біля ринку працюватиме з 7:00 до 16:00 і розрахована на 150 місць.

Зі слів Олега Бахтая, вартість однієї години паркування коштуватиме 10 гривень. Оплатити паркування можна буде через смс та за допомогою додатку SmartLutsk, який, зі слів комунальника, повноцінно запрацює до кінця лютого.

«На знаку буде встановлено табличку з QR-кодом, щоб скачати додаток. Також працюватимуть наші люди, які нестимуть інформаційну функцію, щоб показувати людям як зручно здійснити», – говорить Олег Бахтай.

Зі слів посадовця, ділянку на вулиці Глушець, 1 комунальному підприємству для облаштування паркувального майданчика міська рада передала в постійне користування в серпні минулого року.

Усього в Луцьку є два платних комунальних паркувальних майданчики: на вулиці Карпенка-Карого біля Варшавського ринку та на вулиці Кривий Вал – по 26 паркомісць на кожній стоянці. Цього року в місті мають намір облаштувати ще вісім платних парковок, – додав директор «АвтоПаркСервісу».

Читайте також: Центр Луцька перекриють через смолоскипну ходу

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром