Зі Львова на Луцьк вирушив автобус з розбитим лобовим склом

06 Грудня 2017, 11:24
Побите лобове скло 6278
Побите лобове скло

На очах у лучанки водій заклеював скотчем розбите лобове скло автобуса Буковель-Луцьк, який просто зараз прямує до Луцька.

Про це у спільноті «Наш Луцьк» повідомила лучанка Тетяна Черних та додала фото, які ілюструють халатність водія.

Стався інцидент на автовокзалі у Львові. Тетяна купила квиток до Луцька на автобус Буковель-Луцьк. Ціна квитка – «кусюча» – 154 гривні, хоча з Луцька до Львова – 121 гривню. Проте, сервіс ще більше «потішив» пасажирку. На її очах водій намагався заклеїти побите лобове скло автобуса скотчем:

Ціна квитка справді «кусюча»
Ціна квитка справді «кусюча»

 

«Йду від каси до свого автобуса і бачу таку картину: шофер намагається заклеїти лобове скло скотчем, а скотч не прилипає і сипляться крихти скла. На моє питання, як Ви збираєтеся їхати і чи Вам видно дорогу (при таких погодніх умовах), водій кидає жарти, явно виражаючи свою злість та невдоволення», – йдеться у дописі.

Побита «лобовуха» - не завада везти людей
Побита «лобовуха» - не завада везти людей

 

«Звертаюсь у касу щодо обміну квитка на наступний рейс, кажуть повернуть кошти з втратою 30% вартості купленого мною 5 хв. тому квитка. Після недовгих переконань з моєї сторони, квиток таки обмінюють, ще й здачу видали))) Питання. Чи має право АС випускати в дорогу автобус у такому стані? А потім не дай Бог новини про підвищену аварійність! Водію, звичайно, бажаю щасливої дороги. І зі всією повагою до перевізника, але будьте добрі, дбайте про здоров'я власне і Ваших пасажирів!», – написала лучанка.

Вигляд побитого автобуса зсередини
Вигляд побитого автобуса зсередини

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром