«4,5 роки за ґратами – надто м’який вирок», – друг Владислава Андрушківа про рішення суду

05 Грудня 2017, 19:52
Друг потерпілого Владислав Радчук 5809
Друг потерпілого Владислав Радчук

Друг Владислава Андрушківа, якого покалічив на Дубнівській один із луцьких бізнесменів, не згідний із вироком суду.

Про це він прокоментував ІА Волинські новини.

Страшна аварія сталася 8 грудня 2016 року: бізнесмен Володимир Мігас напідпитку збив 16-річного юнака Владислава Андрушківа. Хлопець вже рік бореться за життя. Він ще досі без свідомості.

Друг юнака Владислав Радчук під час аварії був поруч із товаришем. Його теж ледь не збив луцький бізнесмен, коли ті переходили дорогу на пішохідному переході.

Владислав зауважує, що вирок є несправедливим. За його словами, винуватець ДТП повинен був би отримати вдвічі більший термін позбавлення волі. Та, як каже Влад, навіть ці роки тюрми ніяк не спасуть Влада, якому він скалічив життя.

Владислав Андрушків досі не повернувся до свідомості. За ним доглядають вдома батьки. Лише польські медики дають сподівання на реабілітацію. Пропонують лікувати хлопця в одному з медичних закладів Польщі. Лікування, звичайно, дуже дороге. І чи оплатить його винуватець ДТП – невідомо.

Нагадаємо, 8 грудня 2016 року Володимир Мігас наїхав на 16-річного юнака на «зебрі», що на вулиці Дубнівській. Водій був за кермом у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле). Через певний час винуватець аварії вийшов із СІЗО після рішення суду під заставу у 275 тисяч гривень. А на іншому судовому засіданні зазначив, що того дня не пив алкоголь і їхав зі швидкістю 60 км/год. Суд часто переносили через важкий стан потерпілого.

У вівторок, 5 грудня, в прокуратурі області заявили, що луцького бізнесмена Володимира Мігаса посадили на 4,5 роки. 

Потерпілий Владислав Андрушків
Потерпілий Владислав Андрушків

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024