Поліцейські та бійці-добровольці декламували Володимира Сосюру

21 Січня 2016, 17:36
3174

Патріотичне віншування записали на подвір’ї Луцького замку поліцейські та бійці добровольчих формувань «Азов», «ДУК» та «Айдар» до Дня Соборності України.

Бійці читали вірш Володимира Сосюри «Любіть Україну!», повідомляє прес-служба волинської поліції.

«Вибрали саме цей твір через його символічність. Адже поет написав «Любіть Україну!» в 1944 році, коли український народ боровся з нацистськими окупантами. Нині ж, нам доводиться захищати Україну від російського загарбника», – розповів керівник волинської поліції Петро Шпига.

Патріотичне привітання читали Вадим Кісель, старший інспектор роти патрульної поліції особливого призначення «Світязь». З лютого 2015 року бере участь в антитерористичній операції. Вадим Крикун,  командир взводу добровольчого полку «Азов». Учасник оборони Маріуполя, боїв за Мар’їнку, Іловайськ, Широкине. Валерій Гонта, боєць Добровольчого українського корпусу (ДУК), захисник Донецького аеропорту – «кіборг», учасник боїв за Піски. Юрій Бубенщиков, командир взводу добровольчого батальйону «Айдар», захисник Луганська. З перших днів бере участь в антитерористичній операції. Святослав Савич, капелан добровольчого батальйону «Айдар». У зоні  АТО з липня 2014р. Петро Шпига, т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області.








 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
22 Січня 2016, 10:45
З СВЯТОМ ВАС! МОЇ ДОРОГІ ЛУЧАНИ!ЗДОРОВ'Я ВАМ І БОЖОГО БЛАГОСЛОВЕННЯ!!!БО МИ Є НАРОД"ЯКОГО ПРАВДИ СИЛА,- НІКИМ ЗАВОЙОВАНА ЩЕ НЕ БУЛА!"!!!СЛАВА УКРАЇНІ!! І ЇЇ ГЕРОЯМ!!!!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39