У Луцьку – всеукраїнська дитяча ліга з волейболу

05 Грудня 2017, 13:30
Луцькі волейболістки (справа) у грі проти команди  з Черкас 7520
Луцькі волейболістки (справа) у грі проти команди з Черкас

Серед учасників та головних фаворитів змагань між дівчатами 2004-го року народження – і місцева команда обласної ДЮСШ.

У Луцьку відбувається уже другий тур «Дитячої ліги». Перший відбувався у Білій Церкві. За форматом змагань у них беруть участь 16 команд зі всієї України. Вони, у свою чергу, розділені на чотири групи і протягом трьох масових турів зіграють одна проти одної. До Луцька, у свою чергу, окрім господарів майданчика, з’їхалося ще сім команд.

Уже після п’яти поєдинків першого туру команда ОДЮСШ зарекомендувала себе як один із претендентів на високі місця у «Дитячій лізі». З п’яти ігор юні лучанки програли лише одну, а у інших продемонстрували неабиякий характер. Справа у тому, що матчі складаються з трьох партій, а у двох виграних зустрічах наші дівчата програвали перший відрізок гри.

Тренерські настанови Олени Алєксєєвої для луцьких дівчат
Тренерські настанови Олени Алєксєєвої для луцьких дівчат

                                                     

У домашньому турі підопічні Олени Алєксєєвої виступають набагато впевненіше. Вони уже встигли виграти чотири поєдинки – у Кобеляцької ДЮСШ, команд з Одеської області та Черкас. У останньому поєдинку лучанки обіграли команду Калинівської ДЮСШ.

«Зараз у нас дуже сильна дитяча команда. Ми постійно працюємо з дівчатами, і розуміємо, для чого ми працюємо. Тому плануємо не лише потрапити у наступні етапи змагань, а й поборотися у них за медалі чемпіонату», - розповіла тренер команди Олена Алєксєєва.

Протягом луцького етапу команди зіграють по п’ять матчів, а на третій тур дівчата поїдуть уже в лютому наступного року до Івано-Франківська. Фінальні змагання «Дитячої ліги» заплановані на квітень 2018-го року. 

 

Дмитро КУЗНЕЦОВ

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром