У маленьких волинян буде персональна виставка картин

05 Грудня 2017, 10:49
Володимир Гунчик з дітьми 2261
Володимир Гунчик з дітьми

Картини маленьких волинян експонуватимуть у приміщенні облдержадміністрації. 

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик 4 грудня відвідав благодійну виставку художніх робіт. Картини дітей з особливими потребами нині експонують у бібліотеці-філіалі №7. Про це повідомляють на сторінці Волинської обласної державної адміністрації у Facebook.

«Діти з особливими потребами, які навчаються за інклюзивною формою навчання, можуть стати прикладом для багатьох дорослих. Своїми картинами, які нині експонують у бібліотеці-філіалі №7 міста Луцька, учні першого класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №20 вкотре довели, що Україна має майбутнє», – йдеться у дописі.

Юні художники розповіли, що їх надихає
Юні художники розповіли, що їх надихає

 

Координатор проекту, представниця батьківського комітету Наталія Гуркіна зазначила, що діти дуже талановиті та окрім малювання освоюють економічну освіту, навчаючись у бізнес-школі. Спеціальна програма ПриватБанку дозволяє у доступній формі здобути базові знання про гроші, сімейний капітал, інвестиції, аби діти вже зі шкільної парти вміли раціонально використовувати фінансовий ресурс.

Найкращий подарунок на Миколая - персональна виставка!
Найкращий подарунок на Миколая - персональна виставка!

 

Спільно з батьками, вихованці показали керівнику найвищої виконавчої гілки влади в області результати своєї творчості. Зупинилися біля кожної картини, адже всі вони – особливі, із своїми емоціями та кольорами. Учні розповіли про те, чим керувалися, коли створювали полотна, поспілкувалися просто і відверто.

«Я дуже задоволений тим, що сьогодні побував у бібліотеці, зустрівся з дітками. Кожен із них намагався показати у цих картинах, цій виставці себе у якійсь мірі висловлюючи свої почуття. Кожному із нас, людям, які мають за собою відповідні зобов’язання, потрібно думати не тільки про бюджет, об’єднані територіальні громади, а й про те, якою буде Україна через десятки років і, дивлячись на ці картини, дітей, я розумію, що майбутнє є», – резюмував Володимир Гунчик.

Опісля, голова облдержадміністрації залишив у книзі відгуків теплі слова вдячності діткам і зазначив: «Діти! Ви – наша радість. Ви – наше диво. Ваш В. Гунчик».

Голова облдержадміністрації залишив у книзі відгуків теплі слова вдячності діткам
Голова облдержадміністрації залишив у книзі відгуків теплі слова вдячності діткам

 

Також Володимир Гунчик запропонував продовжити виставку дитячих робіт у приміщенні облдержадміністрації. Тож до Дня Святого Миколая маленькі художники матимуть іще один подарунок – офіційну демонстрацію своїх робіт вже у стінах найвищого виконавчого органу влади в області.

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром