Волонтери повезуть бійцям народні вітаміни

21 Січня 2016, 14:58
1487 Джерело: olx.ua

Серед благодійної допомоги, яку передадуть військовим, чоботи-«дутіки», теплі речі, балаклави, харчування, автомобільні акумулятори, двигун до машини «швидкої допомоги», канцелярський папір, а також  народні протизастудні засоби – малинове, смородинове варення, мед, часник та цибулю.

Волонтери центру «Серце патріота» відправляються у позапланову поїздку в зону АТО у п’ятницю, 22 січня, об 11.00, повідомляють у центрі.

 Цього разу мікроавтобус з благодійним вантажем їхатиме до бійців, які служать у 14-тій танковій бригаді ОМБР (Єлизаветовка), 20-му окремому батальйоні 93-ї ОМБР (Успенка), 58-й бригаді (Очеретне), 24-му окремому штурмовому батальйоні (під Горлівкою) Донецької області та 128-й бригаді (Сєверодонецьк) Луганської області.

Серед благодійної допомоги, яку везуть волонтери, – чоботи-«дутіки», теплі речі, балаклави, продукти харчування. Також передають автомобільні акумулятори, двигун до машини «швидкої допомоги», канцелярський папір.  

«Серце патріота» постійно співпрацює з батьками воїнів АТО. Традиційно і цього разу волонтери передають від рідних та близьких адресні посилки.

Волонтери кажуть, що зараз у зоні АТО серед військових багато застуджених. А тому бійці просять привезти для них  народні вітаміни – малинове, смородинове варення, мед, часник та цибулю.

Автобус з благодійним вантажем відправлятиметься зі складу волонтерського центру «Серце патріота», що знаходиться на вулиці Винниченка, 31.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром