Яким побачили засніжений Луцьк соцмережі

03 Грудня 2017, 20:00
Від Район.Луцьк з любов'ю! 3888
Від Район.Луцьк з любов'ю!

Перший «серйозний» сніг цієї зими у Луцьку випав 3 грудня. Публікувати сніжні світлини лучани почали вже з найперших сніжних хвилин. Все для того, аби через кілька років уважний Facebook нагадав їм про зиму 2017.

Пропонуємо вашій увазі найкращі сніго-публікації із нашої стрічки новин!

Ніжне фото снігу на зеленій траві від журналіста Антона Бугайчука спровокувало цілу низку коментарів. Учасники «снігової дискусії» радять Антону не їсти жовтий сніг та налаштувати баланс білого у фотошопі. 

Причину рясного зимового снігопаду знає лучанка Оксана Прокопчук. То все їхній дідусь, який, за словами жінки, привіз до міста справжнісіньку зиму. А поки Оксана натхненно фотографувала сніг, дідусь читав казку маленькій внучці. Ідилічними світлинами теплого родинного сніговечора ділимося і ми.

А от лучанки Kapa Greten та Олена Сідімянцева не коментують сніго-постів та не дивляться серіальчиків у теплих затишних кімнатах. Вони просто на вулиці насолоджуються першими сніжками цього року!

І знову сніг від Антона Бугайчука! Він безмежно втішений, що живе на вулиці Дубнівській. Журналіст переконаний, що саме з його вікон відкриваються найкращі зимові пейзажі (наївний – авт.). Тому він закликає всіх селитися по сусідству і виглядати одне одного у вікна, слухаючи при тому різдвяну музику.

Донька лучанки Юлії Малєєвої зліпила чудового першого сніговика! 

Ми впевнені, що ще багато опублікованого снігу залишилося поза нашою увагою. Сніговики і сніговички, снігопади, снігозамети і снігові гірки – на Facebook вони просто фотографії. Тому Район.Луцьк кличе всіх фейсбук-сніжників розвіртуалитись, і поговорити «по-дорослому», за справжніми сніжками!

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром