Мерія оголосила конкурс на новий маршрут №33

20 Січня 2016, 20:18
2279

Створений минулого року автобусний маршрут № 33 досі залишається без перевізника.

Про це розповів начальник управління транспорту та зв'язку Луцькради Анатолій Миронюк у середу, 20 січня, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

«Нагадаємо, що влітку минулого року до міського голови звернулись мешканці вулиць Огієнка та Клима Савура з проханням організувати рух громадського транспорту по цих вулицях. Але конкурс на проведення перевізника так і не відбувся. Тому прошу зараз підтримати проект рішення, в якому йдеться про оголошення конкурсу за цим маршрутом», - звернувся Анатолій Миронюк до членів міськвиконкому.

Маршрут №33 курсуватиме вулицями: Єршова, Соборності, Вячеслава Чорновола, Карпенка-Карого, Задворецька, Клима Савура, Івана Огієнка, Перемоги, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Глушець.

У цьому ж проекті йшлося про оголошення конкурсу на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами загального користування № 2, 3, 14, 17а, 18, 27, 27а, 31, 33, 47. У результаті більшістю голосів члени виконкому підтримали дкумент.

Заступник міського голови Луцького міського голови Сергій Григоренко, коментуючи проект рішення, зазначив, що міська рада планує поступово замінювати автобуси тролейбусами.

«Досвід показав, коли ми забрали з 15-го маршруту автобуси, то тролейбусний пасажиропотік збільшився. Також ми плануємо через півтора-два роки за маршрутом №2  запустити тролейбуси», – зазначив Сергій Григоренко.

Читайте також: Маршрутки 18, 27 і 27-А їздитимуть по-новому

Нагадаємо, що в кінці грудня 2015 року Микола Романюк зауважив, що витіснити автобуси з центральних вулиць – одне з завдань міськради.

Крім того, мерія у січні цього року повідомила про те, що вже до кінця 2016-о за маршрутами №17 та 17а замість автобусів їздитимуть тролейбуси.

Ознайомитися з повним текстом рішення можна тут.

 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
21 Січня 2016, 10:39
Зверніть увагу з якої години починають працювати на маршрутах автобуси і в якій кількості одиниць по кожному маршруту. Інтервал руху порушують,на маршруті працює меньша кількість автобусів від обов;язкової, що призводить до скупченя людей на зупинках і в салоні.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром