Маршрутки 18, 27 і 27-А їздитимуть по-новому

20 Січня 2016, 18:12
8665

Оголосили нові конкурси на пасажирські перевезення і змінили схеми руху маршрутів №№18, 27 та 27-А.

Рішення ухвалили в середу, 20 січня, під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Начальник управління транспорту та зв'язку Анатолій Миронюк пояснив, що він пропонує внести зміни у схеми руху через закінчення терміну дії договорів на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами №№ 2, 3, 17-А, 27, 27-А, 31, 47 та через розірвання договору на перевезення пасажирів за маршрутами №№ 14,18.

Також є потреба оголосити конкурс за автобусним маршрутом № 33.

«Автобуси за маршрутом № 18 «Окружна (масив «Маяк») – Центральний ринок» пролягатиме у прямому та зворотному напрямку такими вулицями і проспектами: Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Винниченка, Перемоги, Соборності, Молоді, Відродження, Софії Ковалевської, Мазепи, Декабристів, Відродження, Рівненська, Окружна (місце відстою на вулиці Окружній (масив «Маяк»)», – зазначив Анатолій Миронюк.

Член виконкому Ірина Чебелюк зауважила, що це був зручний маршрут для тих батьків, які возять своїх діток в Палац учнівської молоді, адже тепер маршрут № 18 не курсуватиме вулицею Шопена. Проте Анатолій Миронюк запевнив, що з пасажиропотоком за цим напрямком цілком впорається маршрутка № 32.

Крім того, зміниться схема руху маршруту № 27 «Окружна-Ківерцівська» тепер пролягатиме вулицями: Окружна, Дружби Народів, Бенделіані, Окружна, Львівська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Винниченка, Стрілецька, Ківерцівська (місця міжзмінного відстою на вулиці Ківерцівській та Окружній (ПАТ «CКФ Україна»).

Автобуси за маршрутом № 27-А «Окружна-Ківерцівська» їздитимуть вулицями Окружна, Дружби Народів, Бенделіані, Окружна, Львівська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Винниченка, Перемоги, Соборності, Гордіюк, Конякіна (місце міжзмінного відстою на вул. Окружній (ПАТ «CКФ Україна» та Конякіна («Адреналін Сіті»).

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
28 Червня 2016, 01:01
слухайте який раз змінюється маршрутка №18 перестаньте змінювати її маршрут
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром