Кравчука: підприємець продовжує боротьбу за ринок

20 Січня 2016, 17:38
3952 Джерело: nashigroshi.org

Підприємець Петро Шугай звернувся до міської ради про продовження договору оренди на п’ять років для земельних ділянок на вулиці Кравчука, які використовують для торгових рядів ринку «Шанс» та автомобільної стоянки, але  депутати хочуть продовжити оренду всього на рік.

Про це стало відомо у середу, 20 січня на комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Підприємець розповів, що на сесії не підтримали поновлення договору оренди, пояснивши, що там є незаконні споруди. Рішення депутатів Петро Шугай оскаржив у суді, який постановив, що у міській раді мають розглянути рішення повторно.

«Там усе зроблено згідно з розробленим проектом. Крім того, я розробив пропозицію покращити його зовнішній вигляд. Підтримую думку, щоб не було ринків, це колись там люди рятувалися. Проте зараз там працюють люди, які  утримують дітей і пенсіонерів», – розповів Петро Шугай.

Підприємець поділився, що кожного року його ринок приносить 840 тисяч гривень прибутку у державну казну. Окрім того, стоянка на території – безплатна. Чоловік каже, що за 14 років існування ринку «Шанс» кіоски втратили естетичність, тож його проектна пропозиція передбачає облагородження ринку за власний кошт.

На комісії депутати поставили під сумнів можливість привести ринок у належний стан. Тому проголосували за продовження оренди всього на один рік. Подальшу долю ринку вирішуватимуть на сесії міської ради.

Нагадаємо, найбільші ринки Луцька належать обласній споживспілці, менші – колишніх очільникам Партії регіонів, підприємцям і родичам чиновників.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром