На території колишньої військової частини можуть звести студентські гуртожитки

28 Січня 2022, 15:34
Військова частина 1169
Військова частина

На території колишньої військової частини на розі Львівської й Червоного Хреста планують збудувати два гуртожитки й навчальний корпус Волинського національного університету.

Про це журналістка Район.Луцьк дізналася на пресконференції ректора Анатолія Цьося 28 січня.

Вісім гектарів території колишньої військової частини знаходяться на балансі університету. Раніше там планували збудувати студентське містечко, проте від цієї ідеї відмовилися.

«Я ще у своїй передвиборчій програмі наголошував, що держава не виділить нам такої великої суми, щоб там будувати лише студентське містечко», – зазначає Анатолій Цьось.

Ректор додає, що там можливо щось збудувати лише за рахунок інвестиційного проєкту. Тобто, укласти угоду з забудовником, щоб він побудував там певні об’єкти, а з прибутку можна було б побудувати студентське містечко. За словами керівника університету, у них вже є попередні домовленості щодо інвестиційного проєкту, за яким можна збудувати або два гуртожитки, або гуртожиток і навчальний корпус, або два гуртожитки і навчальний корпус.

«Ми зараз розпочнемо робити інвестиційні документи щодо планування забудови цієї земельної ділянки», – підсумував ректор.

Читайте також: Медичний факультет ВНУ планують облаштувати за 12,8 мільйона гривень

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром