Волонтери напригощали лучан на понад дві тисячі гривень

20 Січня 2016, 17:01
1832

Під час освячення води на Водохреща біля річки Стир волонтери ГО «Інституту волонтерства та громадської співпраці» запрошували на гостину, де за благодійні пожертви пригощали всіх охочих смачним кулішем, гарячими напоями та бутербродами.

Таким чином волонтерам вдалося зібрати кошти на потреби бійців в зоні АТО, повідомляють організатори «Волонтерської гостини».

 Таку благодійну акцію влаштовують не вперше.

«Долучалися з нею до різноманітних фестивалів та культурних подій з липня минулого року. Цього разу велику підтримку в проведенні отримали від працівників Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області: хлопці приготували дуже смачний куліш. Ми зі свого боку – гарячі напої, аби зігріти тих, хто пірнав в ополонку», – розповідає керівник проектів ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» Любов Казмірчук.

Волонтерка каже, незважаючи на те, що конфлікт в зоні АТО «затягнувся», люди не втомлюються допомагати, про що свідчить результат проведеної акції – 2012 гривень.

«В нас не було сумнівів: допомагати в проведенні акції волонтерам чи ні, бо майже кожен з нас сам був в зоні АТО, знаємо й про потреби,  які не закінчуються; тож відгукнулися на прохання про допомогу й жодного разу не пожалкували» – ділиться враженнями представник Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області Сергій Бондарчук.





Фото надали організатори

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром