Цікаві костюми та призи: чим дивуватиме лучан забіг святих Миколаїв

01 Грудня 2017, 16:27
Лучан кличуть бігати 7090
Лучан кличуть бігати

Благодійний забіг лучан відбудеться вже 17 грудня. Його мета – зібрати кошти для луцького навчально-реабілітаційного центру.

Про особливості забігу, кількість учасників, маршрут та подарунки розповіли на прес-конференції у п’ятницю, 1 грудня.

Цьогорічний забіг організовують ТРЦ «Порт City», спортивний клуб «Лучеськ» спільно з компанією «Дмитрук» та за підтримки Луцької міської ради.

Організатори анонсують дві дистанції. Коротка – 2 кілометри – стартуватиме від торгового центру. Бігти доведеться до РАЦСу і назад. Довга п’ятикілометрова дистанція просунеться трохи далі.

Вартість участі у благодійному забігові становить 50 гривень. Частина коштів піде на закупівлю медалей та інших матеріалів для учасників. Кожен із бігунів отримає спеціальну наклейку з номером, магнітик, шапку Миколая та медаль учасника. 10 переможців «великої» дистанції (5 жінок та 5 чоловіків) матимуть також спеціальні призи – грошову нагороду у розмірі від 500 до 1500 гривень.

Окрім того, всі зареєстровані учасники  матимуть змогу взяти участь у розіграші спеціальних призів від спонсорів забігу – мережі магазинів «Фокстрот» та «Алло».

Організатори розказали особливості цьогорічного забігу
Організатори розказали особливості цьогорічного забігу

Для дітей також буде спеціальний забіг на території парковки ТРЦ «Порт City». Організатори призначили символічну вартість цього забігу – 5 гривень, аби діти теж відчували, що долучені до доброї справи.

Для забігу спеціально перекриють праву частину проспекту Соборності. Перекритою буде дорога протягом двох годин.

Аби бігти було цікавіше, організатори просять учасників одягнути цікаві костюми та пробігти дистанцію в яскравому образі!

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром