У місті продадуть кілька земельних ділянок

20 Січня 2016, 16:37
2531 Джерело: lutsk.rayon.in.ua

Земельні ділянки загальною площею 1,41 гектара хочуть виставити на аукціон.

Про це говорили на постійній комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру у середу, 20 січня.

Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала розповів, що останні торги у Луцьку були у 2012 році. Після цього процедура торгів дещо змінилася. За дорученням міського голови управління земельних ресурсів шукало ділянки, які можна було б продати. За словами начальника, процес був доволі важким, проте ділянки у місті все ж знайшлись і для них уже визначили ціну.

«Виносяться ділянки, по яких практично готова документація. Але це не означає, що торги будуть вже завтра», – зазначив Сергій Шабала.

Також начальник управління зазначив, що ділянку продають тільки тоді, коли на аукціоні було зроблено хоча б два кроки. Проте Сергій Шабала поділився, щодо деяких ділянок очікують збільшення ціни у два-три рази.

До продажу наразі приготували вісім ділянок, загальна площа яких – 1 гектар 41 сота. А загальна ціна їх становить 2 мільйони 618 тисяч гривень.

Виставити на аукціон в управлінні земельних ресурсів вирішили такі ділянки: Карбишева, 6-Б, Індустріальна, 2-Г, Львівська, 36-А, Молоді, 11-А, Ранкова, 12-В, Федорова, 1-А, Чернишевського, 115-Б та Мамсурова, 10-В.

На комісії підтримали проект рішення, проте засумнівалися у доцільності продажу ділянок на Федорова та Молоді, оскільки жителі прилеглих територій можуть бути проти забудов на них. Більшістю голосів продаж цих ділянок вирішили не підтримувати. Остаточний перелік земельних ділянок, які виставлять на аукціон, затвердять на сесії міської ради.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром