Центр: нужденних годували солдатською кашею

20 Січня 2016, 15:30
1863 Джерело: volyn.tabloyid.com

«З турботою про ближнього» – таку акцію для соціально незахищених верств населення проводить благодійний фонд «Рідна Волинь» на Водохреще.

19 січня 2016 року на Театральному майдані міста Луцька розгорнули польову військову кухню. Усіх охочих пригощали солдатською кашею та гарячим чаєм, пише Таблоїд Волині.

«Ми хочемо зробити трішки свята для людей, які волею долі опинилися в складних  життєвих обставинах, –  говорить голова фонду Дмитро Глазунов. – Започатковуючи акцію, ми мали на увазі насамперед незаможніх, переселенців зі Сходу, пенсіонерів. Та не відмовляємо нікому. Ідея програми «З турботою про ближнього» вперше виникла у дочки засновника та першого голови фонду «Рідна Волинь» Бориса Клімчука Юлії. За гроші фонду було закуплено продукти, аби нагодувати людей у свято».

До підготовки та проведення акції долучилися волинські нацгвардійці: надали польову кухню, готували та роздавали їжу.

«Годуємо сьогодні пшеничною кашею з тушонкою, до них — хліб і чай, усе за солдатськими нормами, – продовжує Дмитро Глазунов. – Нам важливо показати людям, що перебувають у скруті, свою підтримку. Вони не повинні залишатися наодинці зі своїми проблемами. Точної кількості нужденних, на жаль, ми не знаємо, але сподіваємося, що каші й уваги сьогодні вистачить усім».

На площі також грав духовий оркестр Національної гвардії — різдвяні колядки вперше прозвучали у виконанні колективу.

Благодійний фонд «Рідна Волинь» планує не обмежитися Водохрещем, а проводити в майбутньому подібні акції і на інші свята.












Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром