Театральний майдан: виконком продовжив підприємцю оренду вбиральні

20 Січня 2016, 14:23
2076

Більшістю голосів виконавчий комітет Луцької міської ради підтримав проект рішення «Про продовження оренди нежитлового приміщення на Театральному майдані, 8 загальною площею 64,6 кв. м.» на один рік – з 01.02.2016 до 31.01.2017.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому у середу, 20 січня.

Проте, не всі члени виконкому підтримали таке рішення. Зокрема, Михайло Щур зауважив, що не бачить гарантії, що найближчим часом там таки запрацює вбиральня.

«От хто мене зараз переконає у тому, що протягом року там зроблять все, що обіцяє цей підприємець. Зважаючи на те, що у нього вже було це приміщення в оренді», ‒ прокоментував проект Михайло Щур.

Однак, міські чиновники запевнили його, що підприємець Роман Патлашинський не зробив цього через ряд об’єктивних причин. У результаті рішення підтримали більшістю голосів.

«Зобов’язати орендодавця та орендаря в десятиденний термін укласти договір оренди з врахуванням уточненої площі приміщення, встановивши, що розмір річної орендної плати за розміщення громадської вбиральні складає 4% від вартості нежитлового приміщення, визначеної експертним шляхом, місячна орендна плата становить 458,79 грн», йдеться у проекті рішення.

Нагадаємо, що 30 вересня 2015 року міська рада дала згоду на передачу земельної ділянки для облаштування у центрі міста громадської вбиральні, де підприємець планував окрім туалету облаштувати поряд виставкову залу та кафетерій.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
23 Січня 2016, 21:32
ця вбиральня проситься давним давно закритись... вона вже фактично закрита.. вважаю недоцільним будівництво 3-поверхової споруди над туалетом у самому центрі міста.. Чому в Луцьку забудовується все якось хаотично.. Ця велика споруда вбиральні є цінною? архітектурною будовою міста? І СТАНЕ ВІЗИТНОЮ КАРТОЧКОЮ ЛУЦЬКА ?? і ми , лучани , будемо показувати і розповідати про ЦЕНТРОВУ вбиральню.. якийсь жах..
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром