У Гіркій Полонці відбувся турнір з тенісу й дартсу

25 Січня 2022, 16:11
У Гіркій Полонці відбувся турнір з тенісу й дартсу 484
У Гіркій Полонці відбувся турнір з тенісу й дартсу

У неділю 23 січня на базі Гіркополонківського ліцею відбувся турнір з тенісу і дартсу серед учасників АТО/ООС та жителів Боратинської громади.

Про це йдеться на сайті громади.

Близько 30 учасників заходу в дружній та невимушеній атмосфері «кидали дротики дартсу» та «згадували як тримати ракетку в руках», адже дехто цього не робив понад 15 років після закінчення школи.

Були й ті, для кого теніс – справжнє хобі і час для гри знаходиться майже кожних вихідних. Справжніми поціновувачами цього виду спорту є Олександр Кузьмін з Новостава, Олександр Терещук та Вячеслав Кузьма з Боратина. Хлопці розіграли призові місця за окремим столом, цього разу у цій групі найсильнішим став Олександр Терещук (I місце), другим – Олександр Кузьмін, третє місце в Вячеслава Кузьми.

Не менш цікаві баталії тривали у чотирьох групах любителів. Найзапеклішою спортивна боротьба була у групі А, у якій змагалися Павло Ковальський (Луцьк), Яків Комендант (Боратин), Богдан Шмига (Промінь), Федір Стефанович (Баїв). Троє учасників набрали однакову кількість очок, за додатковими іграми право змагатися у фінальному раунді здобув Богдан Шмига.

У групі Б, де змагалися Мар’яна Киричук (Гірка Полонка), Сергій Душак (Баїв), Олег Кондратюк (Боратин) впевнено до фіналу вийшла єдина жінка на цих змаганнях – Мар’яна Киричук.

З групи В: Богдан Андрійчук (Промінь), Володимир Давидчук (Баїв), Павло Андрощук (городище) далі вийшов Володимир Давидчук.

В групі Г: Андрій Мороз (Гірка Полонка), Андрій Дармовіс (Промінь), Яків Веремейчик (Гірка Полонка), Сергій Омельчук (Гірка Полонка) сильнішим виявився Андрій Дармовіс.

Фіналісти демонстрували найкращу гру, за підсумками якої IV місце посів Володимир Давидчук, III – Андрій Дармовіс, II – Богдан Шмига, а I місце здобула Мар’яна Киричук.

Впродовж заходу всі охочі також записували серії кидків у дартсі. Найбільш влучним за сумою трьох серій з п’яти дротиків виявився Вячеслав Кузьма (117 балів), другим – Павло Ковальський (96 балів), третім – Богдан Омельчук (91 бал).

Читайте такожВолинська команда «Легіон-Університет» удома здобула перемогу над «Дніпром»

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром