«Нова влада замість розвитку міста займається цькуванням опонентів», – голова волинської «Солідарності»

30 Листопада 2017, 20:25
Петро Нестерук і Роман Романюк 2744
Петро Нестерук і Роман Романюк

У підконтрольних партії УКРОП ЗМІ прокотилася нова хвиля «чорного піару» щодо керівника фракції «Солідарність» у Луцькій міській раді Петра Нестерука.

У повідомленнях йдеться про торгівлю нібито фальсифікатом на підприємствах сімейного бізнесу депутата. При цьому, жодних доказів у статтях не опубліковано. З цього приводу свою думку заявив Роман Романюк,  очільник обласного осередку  БПП «Солідарність».

Політик вважає, що єдина причина таких випадів щодо Петра Нестерука полягає в тому, що той є сильним політиком і складає серйозну конкуренцію «тимчасовій владі».

Подаємо заяву Романа Романюка без змін.

«Прикро, що «нова влада» замість розвитку міста займається цькуванням опонентів. Звісно приємно, що Петро Нестерук вважають сильним політиком й його конкуренції бояться, адже це єдина причина, чому, використовуючи підконтрольні інтернет-видання, тимчасові управлінці чи не щодня приділяють увагу очільнику Луцької міської партії БПП «Солідарності».

Зрозуміло, що за його спиною хороша підтримка, адже, на щастя, люди, які його обирали бачать реальні результати роботи, а не пустопорожні слова. Петро Нестерук йшов у міську раду з новими ідеями і бажанням працювати, але, звісно, зараз ініціатива нікому не потрібно, адже треба прибирати усіх, хто може стати на заваді дерибану міської казни й роздачі земель та комунального майна.

Я впевнений, що ситуація, яка зараз склалася тільки загартує Петра Калениковича й він продовжить роботу задля розвитку міста й добробуту лучан!

Тримайся, друже!»

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром