Бійці «Світязя» у зоні АТО затримали російського шпигуна

20 Січня 2016, 13:32
2164 Джерело: visnyk.lutsk.ua

На одному із блок-постів у Луганській області бійці спецпідрозділу поліції Волині «Світязь» затримали  громадянина України Бориса Літовченка, який виявився агентом Головного розвідувального управління Генерального штабу Російської Федерації.

Чоловік видав себе через власну необачність. Коли передав правоохоронцям свій паспорт на перевірку, з нього випали російські документи – міграційний патент РФ. Про це розповів у Facebook волонтер-лучанин Роман Сініцин, який нині мешкає у Києві, пише «Вісник+К».

«Під час контролю на одному з блокпостів в Луганській області у Борі випали з паспорта російські документи. Потім у Борі випала з сумки футболка з символікою терористичної організації. Потім у Борі випав телефон «Самсунг» з увімкненою галереєю, де бійці одного з батальйонів побачили цікаві фотографії», – написав Роман Сініцин.

Пізніше з’ясувалося, що затриманий є агентом Головного розвідувального управління  Генерального штабу Російської Федерації.  Його куратори поставили йому завдання щодо вербування бойовиків в одну з терористичних організацій. Чоловік зізнався, що «працював» таким чином тривалий час і отримував за це непогані гроші.


Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром