Бару-кафе «Колізей» та магазину «Бруклін» не погодили нічний режим роботи

20 Січня 2016, 13:16
5964 Джерело: v.lutsk.ua

Члени міськвиконкому зняли кілька пунктів проекту рішення «Про режим роботи окремих закладів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг».

Таке рішення підтримали у середу, 20 січня, під час засідання виконкому Луцькради.

Мова йде про кафе-бар «Колізей», який хотів працювати до 5-ї години ранку, магазин на зупинці громадського транспорту на проспекті Грушевського «Бруклін» та магазин «Десятка» на вулиці Гулака-Артемовського.

Начальник Луцького міськвідділу поліції Ігор Муковоз зауважив, що з баром «Колізей» та магазину «Бруклін» виникають проблеми.

«Всім добре відомо, що у цей магазинчик приходять відвідувачі нічного клубу «Версаль», щоб випити та закусити, адже там дешевше», ‒ зазначив Ігор Муковоз.

Слова поліцейського підтвердив і представник «Самооборони» Олександр Ніколайчук, який розповів про те, що «продавці закладу продають алкоголь, але лише своїм».

«Також вночі алкоголь продають і у магазині «Десятка» по вулиці Гулака-Артемовського. Коли підходиш до магазинчика, то можна побачити безліч пустих пляшок», ‒ розповів Олександр Ніколайчук.

Щодо режиму роботи «Колізею» у представників виконкому виникло багато запитань. Зокрема, Ігор Муковоз пропонував встановити режим роботи до 3-ї години ночі.

В свою чергу секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко зауважила, що ці дві години нічого не вирішать, якщо заклад створює проблеми для громадян. У результаті пункти щодо цих суб’єктів підприємницької діяльності були виключені з проекту рішення, відтак, режим роботи цим закладам у нічний час не погодили.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром