Луцькі «легіонерки» спробують взяти штурмом київських футзалісток

30 Листопада 2017, 17:16
Команда «Легіон» 2750
Команда «Легіон»

У спорткомплексі «Арена Спорт» наші дівчата намагатимуться здобути першу вікторію у рамках Вищої ліги чемпіонату України з жіночого футзалу.

Не одним волейболом – першого календарного дня зими честь міста та області на національній арені захищатимуть і футзалістки команди «Легіон». Завдяки успішним виступам у Першій лізі української першості цього року вони грають серед команд Вищої ліги. Цікавий факт – у групі Б елітного жіночого дивізіону зібралися три київські та дві волинські команди (окрім «легіонерок» там виступає ще й «Ладомир» з Володимира-Волинського).

Протягом перших трьох ігор «біло-синім» не вдалося взяти бодай одного залікового пункту. І якщо нищівну поразку в одному з турів від чинних чемпіонок України – команди «IMS-НУХТ» - можна пояснити банальною прірвою у класі обох колективів, то поразки від інших столичних колективів (0:9 від «5G» та програну перестрілку з рахунком 8:9 у грі проти «NRG») головний тренер команди Дмитро Голоскоков пояснює кадровими проблемами. «Зазвичай, команди після підвищення у класі підсилюють склад. У нас вийшло якраз навпаки – деякі дівчата травмовані, деякі з різних причин допомогти колективу не можуть», - розповів «коуч» «Легіону».

Утім, на гру проти «5G», за словами тренера, дівчата налаштовуються по-бойовому. «Власне, це досить знайомі нам суперниці, адже саме цим киянкам ми програли останнього сезону фінал Першої ліги. Зараз готуємо декілька тактичних новинок, аби врешті-решт потішити любителів футзалу своїми результатами та видовищною грою», - розповів Дмитро Голоскоков.

Нову спробу обіграти Київ луцькі «легіонери» здійснять 1 грудня, о 16:30, на терафлексі спорткомплексу «Арена Спорт» у «Адреналіт Сіті».  

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром