Лучани можуть стати учасниками нової громадської ради

20 Січня 2016, 10:37
1951 Джерело: ar.volyn.ua

Лучан запрошують подавати пропозиції для участі у новому складі громадської ради при міському голові.

Про це йдеться в повідомленні Луцької міської ради, пише Волинське Агентство Розслідувань.

«Відповідно до положення про громадську раду при Луцькому міському голові, з метою сприяння реалізації громадянами конституційних прав, вирішення проблем міста, забезпечення врахування громадської думки у процесі підготовки та організації виконання рішень центральних і місцевих органів виконавчої влади, пропонуємо подавати пропозиції щодо участі у новому складі громадської ради», ‒ зазначають у мерії.

Тож, представників громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України, запрошують подавати заявки для участі в установчих зборах з формування нового складу громадської ради.

Пропозиції щодо участі в зборах просять подавати до відділу зв’язків з громадськістю міської ради до 5 лютого 2016 року. Для участі в установчих зборах до ініціативної робочої групи подається заява за зразком, що додається, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

‒ рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачене його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);

‒ біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;

‒ копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;

‒ інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.

‒ реквізити організації (адреса, телефон офісу, електронна адреса, телефон керівника) та контакти делегованого представника для участі в установчих зборах.

Адреса для заявок: м. Луцьк, вул. Б.Хмельницького, 19, каб. 102. Електронна пошта – [email protected]. Контактний телефон –(0332) 77-79-37.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром