Нардеп забронював номер для «луцького робінзона»

20 Січня 2016, 09:44
2369 Джерело: facebook.com

Народний депутат Ігор Гузь зустрівся із сиротою Тарасом Врублевським і пообіцяв йому допомогти вирішити питання із житлом.

Про це народний обранець розповів у вівторок, 19 січня,  у Facebook.

«Сьогодні зустрівся з Тарасом. Домовилися що поки поживе в готелі, номер ми вже забронювали. Натомість вже сьогодні звернувся до Луцького міського голови аби підшукати сироті якесь соціальне житло чи гуртожиток. В нас десятками прокурори, міліціонери та інші «важливі люди» квартири на халяву отримують щороку, а тут от простий сирота...» – написав Ігор Гузь.


Також він зазначив, що телефоном зв’язався із керівником ЖКП і попередив, аби до хлопця не застосовували «санкцій».

«Сам Тарас каже, що вже негласно йде мова про звільнення з роботи. Наш юрист тримає питання на контролі», – запевнив нардеп.

Він звернувся до міського голови Миколи Романюка, щоб він проконтролював ситуацію із житлом для луцького сироти, історія якого набула розголосу по всій Україні.

До слова, Микола Романюк дав доручення терміново вирішити житлове питання Тараса Врублевського.

«Тарас глибоко розчулений такою увагою громадськості і передає всім щирі вітання.
Все буде добре», – знову запевнив Ігор Гузь.

Нагадаємо, на законодавчому рівні передбачене піклування про забезпечення сиріт усім потрібним. Проте що робити людям, які просто не знають своїх прав і змушені скитатися по світу в пошуках кращої долі? Одним із таких «загублених» став Тарас Врублевський, який вже більш як чотири роки шукає свого щастя в Луцьку.

Хлопець розповідає, що наразі його на зиму прийняли до себе добрі люди, які не беруть плати за проживання. Проте з приходом весни проблеми з житлом можуть з’явитися знову, то ж не виключено, що жити доведеться йти у халабуду. Бо ЖЕК хоче знести помешкання «луцького робінзона».

Водночас історія Тараса Врублевського набирає все більшого резонансу, щодня з’являється все більше небайдужих лучан, які хочуть допомогти хлопцеві.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром