Лучан опитають, чи потрібна ротонда в парку

19 Січня 2016, 19:41
3286

Будівлю, яка тривалий час стояла в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки «без діла», пропонують відремонтувати і увести в експлуатацію.

Обговорити ситуацію з ротондою запропонував заступник міського голови Юрій Моклиця  у вівторк, 19 січня, під час засідання робочої групи з розробки концепції розвитку Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки і Парку культури та відпочинку імені 900-річчя міста Луцька.

Заступник мера запропонував провести громадське опитування, яке має визначити, чи потрібна така споруда жителям міста. Для цього планують створити спеціальні анкети, де кожен зможе висловити свою думку.

Начальник відділу у справах сім’ї та молоді Олексій Веремійчик зауважив, що торік представники двох громадських організацій уже хотіли взяти приміщення в оренду. Проте один із охочих знайшов інше місце, а інший вирішив, що утримання такої споруди виявиться фінансово невигідним. За словами Олексія Веремійчика, ротонда потребує лише зовнішнього ремонту, проте це коштуватиме від 300 до 400 тисяч гривень.

«Якщо влада візьме участь у фінансовому аспекті питання, то уже є група осіб, які хочуть зробити у приміщенні культурно-мистецький простір», – зауважив Олексій Веремійчик.



 

Читайте також про подробиці будівництва незвичної луцької ротонди зі слів  очевидця Віктора Андрійчука.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте. 

Коментарі
19 Січня 2016, 23:26
Ви б ще довше почекали. Більша частина лучан вже не пам'ятає, що таке Ротонда і для чого воно.
22 Січня 2016, 12:20
Звичайно!!! Потрібно відремонтувати!!! Культурний відпочинок людям потрібен та й ця недосцена при вході у парк не зрівняється із ротондою.
23 Січня 2016, 13:27
Треба почекати поки взагалі впаде, або підпалити, а потім більшість погодиться ,що така споруда не потрібна.А на її місці побудуємо ще якийсь ТЦ і будемо косить бабло! Скоро в парку взагалі не буде місця де просто погуляти з дитиною, і не купляти всілякі дурниці які розкладають перед носом дітей,щоб ті часом не пройшли стороною
01 Лютого 2016, 14:18
Потрібна!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром