Вакцинуйся проти Covid-19 – отримай квиток у Музей: мережа клінік «Біхелсі» та МСУМК запустили спільну акцію

20 Січня 2022, 11:15
У клініках сімейної медицини «Біхелсі» запустили нову акцію РЕКЛАМА 550
У клініках сімейної медицини «Біхелсі» запустили нову акцію

У клініках сімейної медицини «Біхелсі» запустили акцію. За щеплення проти Covid-19 даруватимуть безкоштовний квиток у Музей сучасного українського мистецтва Корсаків. 

Для того, щоб долучитися, треба вакцинуватися у будь-якій клініці «Біхелсі», яких на Волині є шість. Про це Район.Луцьк повідомила маркетологиня клінік Ольга Шлабчук

«Таким чином ми спонукаємо людей захищати себе, дбаємо не тільки про фізичне, а й про духовне їхнє здоров'я», – розповіла вона.

Квитком можна буде скористатися будь-коли. У музеї ви пройдете творчий шлях, побачите,  як розвивається  українське мистецтво, познайомитесь з сотнями робіт найкращих українських авторів ХХ– ХХІ століть: живописом, графікою, скульптурами, інсталяціями, відео-артом.

Окрім того, Adrenalin City у Луцьку пропонує використати тисячу за вакцинацію а відвідування трьох своїх музеїв та дарує сертифікат на розваги на таку ж суму.

Аби скористатися пропозицією  «1000 гривень за вакцинацію», потрібно придбати річний безлімітний абонемент на відвідування трьох музеїв – Музей сучасного українського мистецтва Корсаків, Музей науки і техніки, Музей промислового дизайну на суму 1000 гривень і отримати в подарунок сертифікат на 1000 гривень на будь-які послуги (спорт, розваги, кухня) в розважальному центрі Adrenalin City.

Будьте здорові, вакцинуйтеся і насолоджуйтеся мистецтвом!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром