Виступ Go-A безкоштовно покажуть на онлайн-платформі ESNS

19 Січня 2022, 14:43
Go-A 587
Go-A
Запис живого виступу гурту Go-A покажуть на цифровому фестивалі ESNS.
 
Кожен охочий зможе безплатно приєднатися до трансляції, яка відбудеться 20 січня. Журналісти Район.Культура дізналися про це зі сторінки гурту в фейсбуці.
 
«Слідкуйте за новинами та підключайтесь до трансляції цього четверга, щоб розділити з нами такий чарівний досвід!», – кажуть музиканти.

Читайте також: Виступ Go-A на Євробаченні став найкращою постановкою конкурсу

Нагадаємо, що учасник колективу Ігор Діденчук – уродженець Луцька. Музикант грає більш ніж на 30 музичних інструментах. Ігор є також учасником популярного реп-гурту KALUSH.

Читайте також: 

Пісня Go-A увійшла в трійку найпопулярніших пісень Євробачення

ESNS – це найбільший європейський музичний шоу-кейс для молодих виконавців. Організацію заснували для того, щоб стимулювати поширення європейської музики у самій Європі, а також за її межами. Для досягнення цієї мети ESNS організовує фестиваль і конференцію в Гронінгені, Нідерланди, яка триває чотири дні.

ESNS допомагає молодим гуртам на міжнародній сцені живої музики. Презентації виступів на платформі ESNS дали початок світовим кар’єрам таких артистів, як Shame, Her, Alma, Roosevelt, Aurora, Dua Lipa та багатьох інших.

Популяризація артистів реалізується не лише шляхом пропонування цих виступів під час ESNS, але й підтримки їх після заходу за допомогою Європейської програми обміну талантами (ETEP).

Читайте також: В США шукають маловідомих українських музикантів
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром