Луцьку надали три мільйони на проект з енергоефективності

28 Листопада 2017, 13:37
Утеплений будинок 1810
Утеплений будинок

Проект «Енегроефективність в громадських будівлях міста Луцька» втілюється з допомогою Північної Екологічної Фінансової Корпорації «НЕФКО».

Загальна вартість кредитного проекту – 10 мільйонів гривень. «НЕФКО» вже перевела Луцьку три мільйони, повідомили 28 листопада на постійній комісії Луцькради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Грантові кошти мають прийти на рахунок підрядників, зараз уже надійшло три мільйони, всього має надійти десять.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова зазначила, що за рахунок цих коштів облаштують шість будівель.

Проект «Енергоефективність у громадських будівлях міста Луцька» – інвестиційна програма, яка відповідає довгостроковій енергетичній стратегії міста, спрямована на економію енергоресурсів, зменшення витрат на енергоносії, значних переваг щодо скорочення викидів парникових газів та покращення санітарно-гігієнічних умов будівель. 

Цей проект охоплює 40 будівель бюджетної сфери і включає в себе такі заходи з енергоефективності: утеплення фасадів, заміна вікон, утеплення дахів, заміна вхідних дверей, вентиляція з рекуперацією в спортивних залах, встановлення індивідуальних теплових пунктів, утеплення труб, заміна освітлення та модернізація кухонного обладнання.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром