Народні новини: в районі ДПЗ не поспішають ставити обіцяний дитмайданчик

06 Липня 2015, 14:30
3960

На прибудинковій території, що по вулиці Бенделіані 1, немає нічого, окрім ржавого кіоску, однак жителі кажуть, що мав би бути дитмайданчик.

Лучани нарікають, що на сесії Луцькради ще у березні прийняли рішення про створення у цьому дворі дитячого майданчика. Проте від сказаного вже минуло кілька місяців, а не зроблено нічого.

Про проблему розповіла пані Олена у соцмережі: вона стверджує, що на цьому місці має бути дитячий майданчик.

«Правда, не знаю, коли буде, може, до цієї або до наступної зими... А поки його нема, на газоні біля будинку на Бенделіані, 1 так і стоїть нічийний іржавий кіоск, 3 (три) гаража та паркуються машини з сусіднього будинку, які потім перетинають цей чималий газон, через тротуар виїжджають на дорогу», - йдеться у дописі.

Натомість директор департаменту ЖКГ Луцької міськради Іван Кубіцький зазначив, що заїзд у двір буде зробленого у цьому році. Щодо дитячого майданчика, то головному комунальнику міста поки нічого сказати.

Він лише проінформував, що на сусідніх Дружби народів, 1 та 1а через два тижні почнуться комплексні роботи по облагородженню прибудинкових територій цих будинків.

Депутат Луцької міськради від цього округу Євген Ткачук проінформував, що на тій ділянці вже заасфальтовано частину дороги. Нині чекають рішення міськвиконкому щодо демонтажу чи перенесення гаражів. Старий "ларьок" – буде знесено.

«Думаю, що до кінця літа ми поставимо тут ігрові майданчики та облагородимо територію. Зокрема, роботи проводитимемо в комплексі, як сказав Кубіцький», - підсумував Ткачук.

Коментарі
06 Липня 2015, 18:46
У дописі йшлося про нахабних водіїв, які не можуть проїхатися по відремонтованому асфальту, а систематично перетворюють газон на проїжджу частину (не кажучи вже про паркування на газоні).
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром