Лучанин розповів, як листується з міськрадою

19 Січня 2016, 10:59
3057 Джерело: facebook.com

Олег Радзівілюк опублікував відповіді на звернення до міської ради, у яких просить змінити маршрути тролейбусів  №№ 7, 10.

У спільноті «Наш Луцьк» лучанин  пише, якщо не вдалося достукатися до чиновників самотужки – тож громадою попробуймо «пробити цей лід».

Він неодноразово звертався у міську раду з «делікатним питанням – поїздками пенсіонерів тролейбусом на дачі у масиви Струмівка, Діброва».

У зверненні до міського голови від 1 серпня 2015 року лучанин писав: «З яких міркувань маршрути тролейбусів 7 і 10 по вулицях Винниченка, Волі дублюються? Чи не тому, що там проживає колишня еліта обкому, райкому, міськкому, кдб і т.п. А ви – всі інші чимчикуйте з пересадками».

На думку лучанина, з пошаною до інших мешканців тролейбус 10 доцільно пустити :
вупиці Гордіюк, проспект Воз’єднання, вулиця Рівненська, Київський майдан, вулиця Рівненська, село Гаразджа. Або такий маршрут: вулиця Гордіюк, проспект Соборності, проспект Перемоги, кільце біля стадіону «Авангард» (зробити – вважаю, що це не досить значні кошти), проспект Перемоги, проспект Соборності, проспект Молоді, проспект Воз’єднання, вулиця Рівненська, Київський майдан, вулиця Рівненська, село Гаразджа.

Олег Радзівілюк  зазначив: «Впевнений, що лучани будуть вам щиро вдячні».

Натомість він отримав відповідь, де зазначено: «в даний час відсутня технічна можливість прямування тролейбусів із проспекту відродження до села Гаразджа».



 «А то ж звучить як гордо-сановито з «...ведуться проектно-вишукувальні роботи...» Навчились чиновники людям очі милити. (Див. на фото-копії відписок чиновників-бюрократів на мої неодноразові звернення в мерію)», – прокоментував відповідь Олег Радзівілюк.

Після того листування він просить міську владу: «Прохання лучан – не займайтесь бюрократичним словоблудством, а створіть до Великодніх свят і Проводів дарунок, оскільки контактні мережі на перехресті вулиць Рівненської та Дубнівської та на кільці біля стадіону «Авангард» дозволяють зробити це без всяких проектно-вишукувальних «комбінацій». Те ж саме і на кільці біля стадіону «Авангард». Це по 2-му пропонованому варіанту – ніяких проектно-монтажних робіт не треба, виявляється, кільце біля стадіону давно діюче. Протяжність маршруту – 18 км».

На схемах маршрутів вказані діючі нині поворотні стрілки



 

Лучанин допитується, чого голови морочите собі і людям, зволікальники чиновничі?
Щоб вирішити проблему, він пропонує:

1. Змінити схему маршруту.
2. Скласти графік руху.

«І оновлений маршрут тролейбуса №10 (протяжністю 13 км) з 40-го кварталу через 33-й квартал проспектом Відродження з заходом на Київський майдан, далі – вулиця Рівненською до дачних масивів Струмівка та діброва і міського кладовища в селі Гаразджа реально дійсний! Основне – бажання влади, а не голий популізм», – упевнений Олег Радзівілюк.

З часом можна буде зробити і поворотну стрілку на перехресті Відродження-Рівненська.

«Тоді протяжність маршрутів стане – 10 і 15 км відповідно. А до того часу для лучан 40-33 кварталів дуже буде комфортною запропонована тут схема Гордіюк-Відродження-Рівненська-Київський майдан-Рівненська-Гаразджа. А відрізок кишені – (від перехрестя Відродження-Рівненська до Київського майдану) – 3 км вважаємо не стане накладним для маршруту – це ж не дублювання всієї ділянки маршруту Винниченка-Волі», – пропонує лучанин.

Цю схему як варіант він запропонував в електронному листі на ім'я міського голови від 1 серпня 2015 року.

«Вершинами бюрократичної майстерності виконавчого комітету Луцької міської ради були відписки заступника голови Тараса Яковлева, складальника відписок Миронюка, скріплених візою М.Романюка», – поділився Олег   Радзівілюк.

Він закливає лучан. Жителів 40-го і 33-го кварталів і прилеглих вулиць і мікрорайонів, долучитися до вимоги.

«Впевнений, що разом змусимо їх запрацювати!» – підбив підсумок він.






Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте. 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром