Кількість охочих допомогти Тарасу Врублевському невпинно зростає

19 Січня 2016, 10:41
5340

Історія  сироти Тараса Врублевського набирає все більшого резонансу, щодня з’являється все більше небайдужих лучан, які хочуть допомогти хлопцеві.

18 січня на сайті Єдиної системи електронних петицій з’явилося два звернення, де громадяни вимагають захистити сироту.

Проте, громадяни не зупиняються на петиціях,  а самостійно дізнаються контакти Тараса та пропонують допомогу. А допомагати зголошуються як пересічні лучани, так і чиновники.

Директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка написав у  Facebook, що міг би допомогти з житлом та роботою.

4

Пропозицію працювати на підприємстві,  а за це безплатно проживати на території висловила і Дана Наварчук – директор комунального підприємства «Ласка». Там хлопець зможе прилаштувати і своїх тваринок.

2

Громадяни обуренні бажанням ЖЕКу зруйнувати власноруч збудоване помешкання Тараса, тож шукають будь-які його контакти,  аби запропонувати допомогу. 



1

Також на електронну скриньку Район.Луцьк надійшов лист від Олени Яковенко. Вона  зголосилася допомогти хлопцеві і поспілкувтися з ним.

Наталія Нагорна написала, що громадяни України, які мешкають у Греції, прочитали статтю про луцького сироту, теж виявили бажання  допомогти Тарасові. 

Володимир із Тернопільської області, звідки родом Тарас Врублевський,  написав: «Маю житло, тепло, роботу, а головне – спокій для людини, яка стільки натерпілася». Тернопільчанин чекає на дзвінок від «луцького Робінзона», можливо,  він стане його братом.

Відгукнулася також і Лілія Хумуч із Одеси.

«Доброго дня! Я прочитала статтю про Тараса, і дуже б хотіла допомогти. Живу в Одесі, приїхати не зможу, але матеріально допоможу. Мені дуже його жаль, не хочу , щоб став безхатченком. Будь ласка, дайте його хоча б номер телефону, щоб допомогти з оформленням чи банківського рахунку чи уже безпосереднім переказом коштів. Буду чекати відповіді», – написала вона на нашу редакційну пошту.

Кореспондент телеканалу ICTV Катерина Курбанова  написала, що Тарасові  готові допомогти люди із Горохова.    

 

 

Це Тарас, якого вже охрестили луцьким Робінзоном! Живе в халабуді, біля мосту на Ківерцівській. Його певно вже всі знаю...

Опубліковано Катериною Курбановою 19 січня 2016 р.

 

Сергій Cвідзінський запропонував Тарасові  житло у своєму будинку в селі Черкаської області.  Гроші на квиток теж пообіцяв скинути на картку. Він  запевняє, що будинок чудовий,  є усе потрібне для комфортного життя. 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
19 Січня 2016, 14:18
Можу і хочу допомогти Тарасу Врублевському з житлом та іншим.
19 Січня 2016, 14:21
Можу і хочу допомогти Тарасу Врублевському з житлом та іншим.
19 Січня 2016, 14:33
Можу і хочу допомогти Тарасу Врублевському з житлом та іншим.Мій тел.0987700856, як зв'язатись з Тарасом?
19 Січня 2016, 15:17
Доброго дня, Сергію! Зверніться на нашу редакційну електронну пошту, будь ласка, [email protected], ми вам дамо контакти.
19 Січня 2016, 19:22
І тут без Дани необішлось. Їй би тільки робочу силу на КП Ласка, мабуть почула що професійно прибирає. Тарасе неведися стіль гівна неприбраного ти небачив. Доречі що зі сказом на підприємстві. Люди з лікарень повиходили?
20 Січня 2016, 04:55
Это все хорошо. Но парня РЕАЛЬНО кто-то нашел и спас??
20 Січня 2016, 08:36
Таке враження, що люди, які хочуть допомогти не можуть знайти цього Тараса і контакт ім ніхто не дає
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром