У Луцьку задумуються про безготівковий проїзд

18 Січня 2016, 17:31
2095

Автобусні маршрути поступово планують заміняти тролейбусними, а «живі» гроші – безготівковою системою оплати.

Про це повідомили у відповіді на звернення у Єдиній системі місцевих петицій.

У тексті зазначили, що з поступовим надходженням тролейбусів автобусні маршрути заміщують тролейбусними. Маршрутом 15, 15а уже курсує електротранспорт, а в перспективі  – заміна автобусів 17, 17а.

Крім того, планують застосувати сучасні розв’язання силової ( тягової електромережі), завдяки чому стане можливим плавне маневрування та проїзд тролейбусів в напрямках руху автобусних транспортних кореспонденцій. З огляду на резерв потужності, що дозволяє експлуатувати близько 100 тролейбусів, вкладання коштів у закупівлю тролейбусів будуть виправдані, йдеться у відповіді міськради.

В рамках удосконалення роботи громадського транспорту, неодноразово розглядали питання запровадження систем обліку пасажирів та автоматизованої системи безготівкової оплати проїзду.

«У 2014 році розглядались описи окремих автоматизованих систем, які пропонувались для впровадження групами компаній “Лот” (Харків), Елмеханіка (Полтава), MST Global Inc (Рівне), Easxpay (Київ). Проте аналіз питань розробки та запровадження автоматизованих систем оплати проїзду свідчить, що така система вимагає значних коштів. Тож організатор перевезень вивчає можливість залучення грантових коштів», – стверджують у відповіді на питицію.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром