Луцьких патрульних побільшає після Нового року

24 Листопада 2017, 12:17
Патрульні Луцька 1600 Джерело: www.npu.gov.ua
Патрульні Луцька

Ситуацію з нестачею кадрів у патрульній поліції Луцька планують виправити у наступному році.

У п'ятницю, 24 листопада, Павло Радивонік повідомив постійній комісії Луцькради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту про комплектність штату співробітників патрульної поліції, повідомляє ІА Волинські новини

За словами старшого інспектора відділу моніторингу та аналітичного забезпечення, у місті на сьогоднішній день працюють шість екіпажів патрульних, вони підсилені прикомандированими силовиками зі Львова та Чернівців. Це – рівно у два рази менша кількість патрулів, ніж була на «старті» роботи патрульних в обласному центрі.

Серед причин такого стану речей інспектор назвав звільнення і перехід до інших підроділів співробітників, а також те, а також те, що луцькі патрульні тепер контролюють ще й рух двома міжнародними трасами. 

За його словами, на початку 2018 року лави луцьких патрульних поповнять чотири десятки «свіжих» випускників Волинського училища професійної підготовки працівників міліції, що у Сокиричах під Луцьком.

Читайте також: Патрульні поповнюють бюджет за рахунок псевдоінвалідів

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром