Для школярів Заборольського ліцею придбали автобус

05 Січня 2022, 16:44
Новий автобус 662
Новий автобус

Для школярів Заборольського ліцею №32 придбали шкільний автобус марки «Богдан» на 29 посадкових місць. 

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

Його закупили на умовах співфінансування з міського та державного бюджетів. З бюджетів порівну виділили по 975 тисяч гривень.

«Сьогодні це найбільший навчальний заклад в Луцькій громаді серед усіх приєднаних сіл. Тут доволі велика територія обслуговування, тому необхідно довозити дітей на навчання, аби вони мали можливість вчитись в нормальних умовах. Хочеться, щоб діти їздили з комфортом. Важливо, щоб транспорт був безпечним. В цьому ж автобусі є паски безпеки на усіх сидіннях», - зазначив Ігор Поліщук.

За словами директора ліцею Ірини Приймачук, це вже другий автобус, який довозить дітей на навчання. У придбанні нового була нагальна необхідність, адже до навчального закладу довозять 250 дітей з шести населених пунктів – Великого Омеляника, Тарасового, Богушівки, Антонівки, Олександрівки та Всеволодівки.

Міський голова також розповів, що влада працює над розбудовою ліцею, адже він перенасичений учнями. Новий корпус вже збудували, залишилось зробили внутрішні роботи, на що вже виділено кошти з міського бюджету.  Тож спільними зусиллями цей проєкт завершать і зроблять так, щоб діти навчались в одну зміну. Нині ж у ліцеї двозмінне навчання. Останній урок закінчується о 19-20.

Читайте також: Нема грошей на гастролі: Волинський народний хор скасував святкові концерти за межами області

 

 

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром