Лучан просять раціонально використовувати воду на свята

30 Грудня 2021, 15:57
Depositphotos 591
Depositphotos

Луцькводоканал просить мешканців міста раціонально використовувати воду під час свят, щоб запобігти перебоям у водопостачанні.

Про це йдеться на сторінці EVoda.

Упродовж підготовки до відзначення Нового року в Луцьку різко зростає використання води. Подвійні навантаження в минулому призводили до пониження тиску подачі води і перебоїв із водопостачанням. Тому КП «Луцькводоканал» звертає увагу мешканців Луцька на необхідності раціонально і бережно використовувати воду, особливо у передсвяткові дні.

Аби жодних перебоїв із подачею води не виникало, на підприємстві подбали про максимальну підготовку питної води – станом на 30 грудня всі 10 резервуарів питної води наповнені, в них знаходиться 44 мільйони літрів питної води. У пікове навантаження будуть задіяні всі 38 артезіанських свердловин, які щогодини підніматимуть 2,5 мільйони літрів артезіанської води, щоб повністю забезпечувати потреби міста.

Лучан просять правильно і економно використовувати воду, а також завчасно розпочати певні приготування, аби не створювати надмірні навантаження на систему водопостачання за кілька годин перед новим роком.

Читайте також: Яку зарплатню мали волиняни у листопаді 2021 року

Фото з https://ua.depositphotos.com

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024