У Луцьку затримали двох чоловіків з наркотиками

29 Грудня 2021, 11:00
Вилучені наркотики 522
Вилучені наркотики

У Луцьку поліцейські виявили двох чоловіків із наркотиками.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції.

У вівторок, 28 грудня, близько 17-ї години, під час патрулювання вулицею Зарічна, що у Луцьку, поліцейські виявили транспортний засіб ВАЗ 21114.

Відповідно до п.3 ч.1 ст.35 Закону України «Про Національну поліцію»», патрульні зупинили вказаний автомобіль.
Під час поверхневої перевірки транспортного засобу, поліцейські виявили пакетик з порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на наркотичну, та предмет, схожий пристрій для куріння.
А в ніч на 29 грудня, охоронці порядку отримали повідомлення від заявника, який повідомив, що в одному з будинків на проспекті Грушевського, по під’їзду ходить чоловік, ймовірно, у стані наркотичного сп’яніння.
Прибувши за вказаною адресою, патрульні виявили чоловіка, на якого вказав заявник. Відповідно до ст.34 Закону України «Про Національну поліцію», поліцейські здійснили до нього превентивний захід поверхневу перевірку, під час якої чоловік дістав паперовий згорток, в якому була невідома речовина рослинного походження, та висипав на сходи. Продовжуючи поверхневу перевірку, поліцейські виявили ще один паперовий згорток із невідомою речовиною зеленого кольору рослинного походження.

В обох випадках на місця подій патрульні викликали слідчо-оперативну групу Луцького РУП.

Читайте також: Судитимуть лучанина, який насмерть збив священника Олега Ведмеденка

 

 
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024