У Луцьку горів автосервіс на Мамсурова

29 Грудня 2021, 10:29
У Луцьку горів автосервіс на Мамсурова 783
У Луцьку горів автосервіс на Мамсурова

У Луцьку в автосервісі на вулиці Мамсурова сталася пожежа: горів один із металевих боксів для ремонту вантажних автомобілів. Пожежа сталася орієнтовно о 15:00 28 грудня.

Про це пише «Суспільне».

Як повідомив рятувальник Віталій Прусак, внаслідок займання загорівся вантажний автомобіль, який вдалося врятувати.

«У боксі, який горів, знаходився вантажний автомобіль, витягнути який у зв'язку з технічною поломкою було неможливо, але ми забезпечили його захист, тому автомобіль вцілів. На гасіння подали чотири водяних ствола, на місці пожежі працювали чотири основні машини та дві спеціальні», – зазначив Віталій Прусак.

Під час загорання в приміщенні перебували люди та стояли машини. Працівник автосервісу, який не назвався, розповів: у боксі раптово пішов дим і потрібно було швидко покидати приміщення.

«Я біля станка робив, біля токару там вкінець. Я в цьому боксі токарем працюю. Дим пішов і треба було з боксу тікати», – зазначив працівник автомайстерні.

Травмованих внаслідок пожежі не було, – повідомив лікар виїзної бригади невідкладної допомоги.

«Поступив виклик о 14:59. Через 15 хвилин ми прибули, тут горіло складське приміщення, потерпілих немає», – додав медик.

На місце події приїхали поліцейські. Зі слів патрульного Павла Русинчука, чому сталося загоряння та скільки площі приміщенні вигоріло – поки невідомо.

Причину пожежі встановить слідчо-оперативна група поліції.

Читайте також: У Чарукові загорівся житловий будинок

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024